Allergener
G = Gluten (hvetemel, oystersaus, soyasaus)
SF = Sesamfrø
N = Nøtter (cashewnøtt)
SK = Skalldyr (scampi, reker)
E = Egg
S = Soya (tofu, soyabønner, soyasaus)
SU = Sulfitter
F = Fisk (fisk, fisksaus)
SN = Sennep
M = Melk
SL = Selleri
P = Peanøtter
B = Bløtdyr (blåskjell)
L = Lupin
GF = Glutenfri
Forretter / Starters Thai Suppe / Thai Soups Thai Salat / Thai Salad Wokretter / Wok dishes Karriretter Nudler / Noodles Stekt ris / Fried rice Barnemeny / Children’s menu Tilleggsbestilling / Extra order Drikke
Forretter / Starters
Forretter / Starters
1. Pohpia thod (2 stk) (G, S)
Thai vårull m/kyllingkjøttdeig, gulrot og glassnudler (med hvitløk) Deep fried spring roll (with garlic) |
Kr. 90,-
|
2. Pohpia goong (2 stk) (G, S, SK)
Thai våruller m/kongereker og kyllingkjøttdeig – serveres m/søt chilisaus og salat (med hvitløk) Deep fried spring roll with prawn and minced chicken – served with salad and sweet chilli sauce (with garlic) |
Kr. 130,-
|
3. Thod man pla (3 stk) (G) GF
Thai fiskekaker – serveres m søt chilisaus, peanøtt og salat (med hvitløk) Deep fried Thai style fish cakes with spices and red curry paste – served with sweet chilli sauce (with garlic) |
Kr. 135,-
|
4. Goong chup paeng thod / Prawn tempura ( 3 stk) (G)
Frityrstekt innbakte kongereker – serveres m/søt chilisaus og salat Deep fried marinated prawns in light batter – served with salad and sweet chilli sauce |
Kr. 135,-
|
5. Gai chup paeng thod (G, S)
Frityrstekt innbakte kylling.Serveres m/søt chilisaus og salat (med hvitløk) Deep fried chicken – served with salad and sweet chilli sauce (with garlic) |
Kr. 135,-
|
6. Moo satay (2 stk) (P) GF
Stekt marinert kylling i satay krydder – serveres m/ peanøttsaus og salat (med hvitløk) Marinated skewers of chicken – served with salad and peanut sauce (with garlic) |
Kr. 135,-
|
7. Spare rib (G, S)
Serveres m/søt chilisaus og salat (med hvitløk) Served with salad and sweet chilli sauce (with garlic) |
Kr. 150,-
|
49. Forrett sett / Starter set |
Kr. 450,- |
Pohpia thod (2 stk) (G, S)
Thai vårull m/medisterdeig, gulrot og glassnudler (med hvitløk) Deep fried spring roll (with garlic) |
|
Pohpia goong (2 stk) (G, S, SK)
Thai våruller m/kongereker og medisterdeig – serveres m/søt chilisaus og salat (med hvitløk) Deep fried spring roll with prawn and minced pork – served with salad and sweet chilli sauce (with garlic) |
|
Goong chup paeng thod /Prawn tempura ( 3 stk) (G, SK)
Frityrstekt innbakte kongereker – serveres m/søt chilisaus og salat Deep fried marinated prawns in light batter – served with salad and sweet chilli sauce |
|
Satay ( 2 stk) (P)
Stekt marinert kylling i satay krydder serveres m/ peanøttsaus og salat (med hvitløk) Marinated skewers of chicken – served with salad and peanut sauce (with garlic) |
Thai Suppe / Thai Soups
8. Tom kha gai GF
Syrlig kyllingsuppe m/kokosmelk, galanga, koriander, sitrongress, limeblader, sjampinjong, løk, tomater og limejuice Thai coconutmilk soup with lemongrass, lime leaves, galanga and chicken |
Kr. 160,-
|
9. Tom yum goong GF
Syrlig kongereke suppe m/galanga, koriander, sitrongress, limeblader, sjampinjong, løk, tomater og limejuice Classic Thai style hot and sour prawn soup |
Kr. 160,-
|
Thai Salat / Thai Salad
10. Yum Neua (SL, F) GF
Thai biff salat m/chili, selleri, koriander, løk, tomater og lime (med hvitløk) Thai hot & sour grilled beef salad (with garlic) |
Kr. 210,-
|
11. Yum Talay (SL, F, SK, B) GF
Sjømat salat m/chili, selleri, koriander, løk, tomater og lime (med hvitløk) Thai hot & sour mixed seafood salad (with garlic) |
Kr. 260,-
|
Wokretter / Wok dishes
Serveres med ris / Served with rice
PHAD PONG GAREE (KARRI SAUS / CURRY SAUCE) GF Med gul karripulver, gulrot, løk, selleri, paprika, hvitløk og babymais. Fried with yellow curry powder, carrot, onion, celery, paprika, garlic and baby corn. |
|
Nr. 12 Kylling/Chicken (SL) |
Kr. 240,-
|
Nr. 26 Biff/Beef (SL) |
Kr. 240,-
|
Nr. 64 Kongereke/Prawn (SL, SK) |
Kr. 250,-
|
THOD KA TIEAM PRIK THAI (HVITLØK SAUS / GARLIC SAUCE) Stekt med hvitløk, koriander, pepper og salat Fried with garlic, coriander pepper and salad |
|
Nr. 13 Kylling/Chicken (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 58 Kongereke/Prawn (G, S, SK) |
Kr. 250,-
|
Stekt med chili, løk, paprika, purreløk, champignon, hvitløk og baby mais Fried with chilli, onion, paprika, leek, champignon, garlic and baby corn |
|
Nr. 14 Kylling/Chicken (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 41 Svinekjøtt/Pork (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 59 Kongereke/Prawn (G, S, SK) |
Kr. 250,-
|
Stekt med cashew nøtter, gulrot, løk, paprika, purreløk, stekt chili og chilli paste Fried with cashew nuts, carrot, onion, paprika, fried chilli and chillipaste |
|
Nr. 15 Kylling/Chicken (G, S, N) |
Kr. 240,-
|
Nr. 57 Skalldyr/Seafood (G, S ,N) |
Kr. 250,-
|
PHAD KHING Stekt med bønnepaste, ingefær, løk, purreløk, sjampinjong, paprika, Fried with beanpaste, ginger, onion, leek, champignon, paprika, baby corn and chilli |
|
Nr. 16 Kylling/Chicken (G) |
Kr. 240,-
|
Nr. 29 Biff/Beef (G) |
Kr. 240,-
|
Nr. 38 Svinekjøtt/Pork (G) |
Kr. 240,-
|
PHAD PREIOW WAN (SØT-SUR SAUS / SWEET & SOUR SAUCE) GF Stekt med tomater, agurk, løk, gulrot, ananas, baby mais og paprika Fried with tomato, cucumber, onion, carrot, pinaple, baby corn and paprika |
|
Nr. 17 Kylling/Chicken |
Kr. 240,-
|
Nr. 37 Svinekjøtt/Pork |
Kr. 240,-
|
Nr. 61 Kongereke/Prawn (SK) |
Kr. 250,-
|
PHAD NAM MAN HOI (ØSTERSSAUS / OYSTERSAUCE) Stekt med gulrot, brokkoli, babymais, champignon, kinakål løk og hvitløk Fried with carrot, broccoli, baby corn champingnong, chinese cabage, onion and garlic |
|
Nr. 18 Kylling/Chicken (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 28 Biff/Beef (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 39 Svinekjøtt/Pork (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 60 Kongereke/Prawn (G, S, SK) |
Kr. 250,-
|
Nr. 82 Vegetar/Vegetarian (G, S) |
Kr. 220,-
|
PHAD PRIK GAENG DAENG (RØD KARRISAUS UTEN KOKKOSMELK / RED CURRY SAUCE WITOUT COCONUT MILK) GF Stekt med rød karri paste, bambusskudd, langbønne, aubergine, små aubergine, lime blader, chilli,paprika, hvitløk og søt basilikum Fried with red curry paste, bambooshoots, longbean, eggplant, small eggplant, lime leafs, chilli, paprika, garlic and sweet basil |
|
Nr. 19 Kylling/Chicken |
Kr. 240,-
|
Nr. 32 Biff/Beef |
Kr. 240,-
|
Nr. 42 Svinekjøtt/Pork |
Kr. 240,-
|
Nr. 53 Fisk/Fish |
Kr. 260,-
|
Nr. 65 Kongereke/Prawn |
Kr. 250,-
|
PHAD GRAPRAOW Stekt med hvitløk, chili, hot basilikum, løk, babymais, champignon, paprika og langbønne Fried with garlic, chilli, hot basil, onion, baby corn, champignon, paprika and longbeen |
|
Nr. 20 Kylling/Chicken (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 30 Biff/Beef (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 43 Svinekjøtt/Pork (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 50 And/Duck (G, S) |
Kr. 270,-
|
Nr. 56 Skalldyr/Seafood (G, S, SK, B) |
Kr. 250,-
|
Nr. 62 Kongereke/Prawn (G, S, SK) |
Kr. 250,-
|
PHAD CHA Stekt med bambusskudd, langbønne, aubergine, paprika, champignon, Fried with bamboo shoots, longbean, eggplant, paprika, champignon, small eggplant, |
|
Nr. 21 Kylling/Chicken (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 31 Biff/Beef (G, S) |
Kr. 230,-
|
Nr. 44 Svinekjøtt/Pork (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 54 Fisk/Fish (G, S) |
Kr. 250,-
|
Nr. 55 Skalldyr/Seafood (G, S) |
Kr. 250,-
|
Nr. 63 Kongereke/Prawns (G, S) |
Kr. 250,-
|
THAI PEPPER BIFF Stekt med sort pepper saus, løk, bambusskudd, brokkoli, paprika, purreløk, gulrot og sopp Fried with black pepper sauce, onion, bamboo shoot, broccoli, paprika, leek, carrot and mushroom |
|
Nr. 27 Biff/Beef (G, S) |
Kr. 240,-
|
SATAY Stekt marinert kylling i Peanøtt saus og salat (med hvitløk) Fried marinated chicken in peanut sauce and salad (with garlic) |
|
Nr. 40 Kylling/Chicken (P) |
Kr. 240,-
|
Karriretter
Serveres med ris / Served with rice
GAENG KIEOW WAN (GRØNN KARRI M/KOKOSMELK / GREEN CURRY W/COCONUTMILK) GF Kokt i kokosmelk med grønn karri paste, bambusskud, lime blader, paprika, hvitløk, chili, aubergine, små aubergine, langbøne og søt basilikum Boiled in coconutmilk with green curry paste, bamboo shoot, lime leaf, paprika, garlic, chilli, eggplant, small eggplant, longbean and sweet basil |
|
Nr. 22 Kylling/Chicken (F) |
Kr. 240,-
|
Nr. 33 Biff/Beef (F) |
Kr. 240,-
|
Nr. 47 Svinekjøtt/Pork (F) |
Kr. 240,-
|
Nr. 66 Kongereke/Prawn (F, SK) |
Kr. 250,-
|
Nr. 83 Vegetar/Vegetarian |
Kr. 220,-
|
GAENG PED (RØD KARRI M/KOKOSMELK / RED CURRY W/COCONUTMILK) GF Kokt i kokosmelk med rød karri paste, bambusskud, lime blader, paprika, chili, aubergine, små aubergine, langbøne og søt basilikum (med hvitløk) Boiled in coconutmilk with red curry paste, bamboo shoot, lime leaf, paprika, chilli, eggplant, small eggplant, longbean and sweet basil (with garlic) |
|
Nr. 23 Kylling/Chicken (F) |
Kr. 240,-
|
Nr. 34 Biff/Beef (F) |
Kr. 240,-
|
Nr. 46 Svinekjøtt/Pork (F) |
Kr. 240,-
|
Nr. 51 And/Duck (F) |
Kr. 270,-
|
Nr. 67 Kongereke/Prawn (F, SK) |
Kr. 250,-
|
Nr. 84 Vegetar/Vegetarian |
Kr. 220,-
|
Kokt i kokos melkmed panaeng karri paste, lime blader, chili og langbønne (med hvitløk) Boiled in coconutmilk with panaeng curry paste, lime leaf, chilli, and longbean (with garlic) |
|
Nr. 24 Kylling/Chicken (F) |
Kr. 240,-
|
Nr. 35 Biff/Beef (F) |
Kr. 240,-
|
Nr. 48 Svinekjøtt/Pork (F) |
Kr. 240,-
|
Nr. 68 Kongereke/Prawn (F, SK) |
Kr. 250,-
|
GAENG GAREE (GUL KARRI M/KOKOSMELK / YELOW CURRY W/COCONUTMILK) GF Kokt i kokosmelk med gul karri paste, gulrot, løk paprika og babymais (med hvitløk) Boiled in coconutmilk with yellow curry paste, carrot, onion, paprika and baby corn (with garlic) |
|
Nr. 25 Kylling/Chicken |
Kr. 240,-
|
Nr. 36 Biff/Beef |
Kr. 240,-
|
Nr. 69 Kongereke/Prawn (SK) |
Kr. 250,-
|
Kokt i kokosmelk med gaeng kua paste, løk, gulrot, ananas, babymais og rambutan Boiled in coconutmilk with gaeng kua paste, onionm carrot, pineaple, baby corn and rambutan |
|
Nr. 45 Svinekjøtt/Pork |
Kr. 240,-
|
Nudler / Noodles
Stekte risnudler med egg, tofu, rødløk, salt reddik, kål, bønnespirer, og kinesisk purre i phadthai saus. Serveres med lime og knuste peanøtter Stir fried rice noodles with egg, tofu, red onion, salt radish, cabbage, chinese leek and bean sprouts in Phadthai sauce. Served with lime and crushed peanuts |
|
Nr. 74 Kylling/Chicken (E, P, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 75 Kongereke/Prawn (E, P, S) |
Kr. 250,-
|
Nr. 85 Vegetar/Vegetarian (E, P, S) |
Kr. 220,-
|
PHAD SI-EW Stekte risnudler med egg, brokkoli, babymais og gulrot i soyasaus Stir fried rice noodles with egg, broccoli, baby corn and carrot in soya sauce |
|
Nr. 76 Kylling/Chicken (E, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 87 Vegetar/Vegetarian (E, S) |
Kr. 220,-
|
PHAD KEE MAO Stekte hvetenudler med chili, hvitløk, hot basilikum, løk, paprika, babymais, champignon og langbønne Stir fried noodles with chilli, garlic hot basil, onion, paprika, baby corn, champignon and longbean |
|
Nr. 77 Kylling/Chicken (G, S) |
Kr. 240,-
|
PHAD YUM YUM
Stir fried noodles with carrot, leek, baby corn and chinese cabbage |
|
Nr. 78 Kylling/Chicken (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 81 Vegetar/Vegetarian (G, S) |
Kr. 220,-
|
Stekt ris / Fried rice
KAO PHAD Stekte ris med løk, ananas, tomater, purreløk, gulrot og egg Fried rice with onion, pineaple, tomoto, leek, carrot and egg |
|
Nr. 70 Kylling/Chicken (E, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 71 Kongereke/Prawn (E, S, SK) |
Kr. 250,-
|
Nr. 86 Vegetar/Vegetarian (E, S) |
Kr. 220,-
|
Stekt ris med hvitløk, chili, hot basilikum, løk, babymais og langbønne Fried rice with garlic, chilli, hot basil leaves, onion, baby corn and longbean |
|
Nr. 72 Kylling/Chicken (G, S) |
Kr. 240,-
|
Nr. 73 Kongereke/Prawn (G, S, SK) |
Kr. 250,-
|
Barnemeny / Children’s menu
88. Våruller m/ris og salat (2stk) (G, S) (Med hvit løk)
Thai spring rolls with rice and salads |
Kr. 135,- |
89. Frityrstekt innbakt kylling m/ris og salat (G, S) Deep fried chicken with rice and salads |
Kr. 135,- |
90. Stekt ris m/ kylling og grønnsaker (E,G,S) Fried rice with chicken and vegetables |
Kr. 135,- |
91. Stekt hvetenudler m/ kylling, gulrot, babymais, purreløk og kinakål (G, S)
Stir fired noodles with chicken, carrot, baby corn, leek and chinese cabbage |
kr. 135,- |
92. Pølse m/ pommes frittes (M)
Sausage with French fries |
Kr. 135,- |
Dessert / Desert
93. Frityrstekt banan med vaniljeis (hvete)
Deep fried banana with vanilla ice cream |
Kr. 130,- |
94. Vanilje is med thai frukter
Vanilla ice cream with Thai fruits |
Kr. 130,- |
80. Varme bringebær med vanilje is
Hot raspberries with vanilla ice cream |
Kr. 130,- |
Tilleggsbestilling / Extra order
401. Ekstra Ris
Extra Rice |
Kr. 50,- |
404. Ekstra kjøtt
Extra meat |
Kr. 60,- |
405. Ekstra Nudler (Ris nudler)
Extra Noodles (Rice noodles) |
Kr. 65,- |
406. Ekstra Stekt ris med egg (E, S)
Extra Fried rice with egg |
Kr. 70,- |
407. Ekstra saus
Extra sauce |
Kr. 70,- |
408. Ekstra Grønnsaker
Extra Vegetables |
Kr. 50,- |
409. Ekstra cashew nøtter (N) GF
Extra cashew nut |
kr. 45,- |
410. Pommes frites GF
Extra cashew nut |
Kr. 60,- |
421. Ekstra egg GF
Extra egg |
Kr. 25,- |