Bestill maten ved å ringe 51 55 09 50 Åpningstid Mandag - Lørdag 10.00 - 20.00 Søndag 14.00 - 20.00 Spesielle åpningstider klikk

Les mer

Bestill maten ved å ringe 51 55 09 50 Åpningstid Mandag - Lørdag 10.00 - 20.00 Søndag 14.00 - 20.00 Spesielle åpningstider klikk

Les mer

Vi har et stort utvalg av thailandske retter. Vi leverer til minimum 15 personer.

Les mer

post@phadthai.no
+47 51 55 09 50

Restaurant

Allergener

G    =  Gluten (hvetemel, oystersaus, soyasaus)
SF   =  Sesamfrø
N    =  Nøtter (cashewnøtt)
SK =  Skalldyr (scampi, reker)
E     =  Egg
S     =  Soya (tofu, soyabønner, soyasaus)
SU  =  Sulfitter
F     =  Fisk (fisk, fisksaus)
SN  =  Sennep
M    =  Melk
SL   =  Selleri
P    =  Peanøtter
B    =  Bløtdyr (blåskjell)
L    =  Lupin
GF  = Glutenfri

Forretter / Starters Thai Suppe / Thai Soups Thai Salat / Thai Salad Wokretter / Wok dishes Karriretter Nudler / Noodles Stekt ris / Fried rice Barnemeny / Children’s menu Tilleggsbestilling / Extra order Drikke

Forretter / Starters

Forretter / Starters

1. Pohpia thod (2 stk) (G, S)

Thai vårull m/kyllingkjøttdeig, gulrot og glassnudler (med hvitløk)

Deep fried spring roll (with garlic)

Kr. 90,-
2. Pohpia goong (2 stk) (G, S, SK)

Thai våruller m/kongereker og kyllingkjøttdeig – serveres m/søt chilisaus og salat (med hvitløk)

Deep fried spring roll with prawn and minced chicken – served with salad and sweet chilli sauce (with garlic)

Kr. 130,-
3. Thod man pla (3 stk) (G) GF

Thai fiskekaker – serveres m søt chilisaus, peanøtt og salat (med hvitløk)

Deep fried Thai style fish cakes with spices and red curry paste – served with sweet chilli sauce (with garlic)

Kr. 135,-
4. Goong chup paeng thod / Prawn tempura ( 3 stk) (G)

Frityrstekt innbakte kongereker – serveres m/søt chilisaus og salat

Deep fried marinated prawns in light batter – served with salad and sweet chilli sauce

Kr. 135,-
5. Gai chup paeng thod (G, S)

Frityrstekt innbakte kylling.Serveres m/søt chilisaus og salat (med hvitløk)

Deep fried chicken – served with salad and sweet chilli sauce (with garlic)

Kr. 135,-
6. Moo satay (2 stk) (P) GF

Stekt marinert kylling i satay krydder – serveres m/ peanøttsaus og salat (med hvitløk)

Marinated skewers of chicken – served with salad and peanut sauce (with garlic)

Kr. 135,-
7. Spare rib (G, S)

Serveres m/søt chilisaus og salat (med hvitløk)

Served with salad and sweet chilli sauce (with garlic)

Kr. 150,-

49. Forrett sett / Starter set

Kr. 450,-

Pohpia thod (2 stk) (G, S)

Thai vårull m/medisterdeig, gulrot og glassnudler (med hvitløk)

Deep fried spring roll (with garlic)

Pohpia goong (2 stk) (G, S, SK)

Thai våruller m/kongereker og medisterdeig – serveres m/søt chilisaus og salat (med hvitløk)

Deep fried spring roll with prawn and minced pork – served with salad and sweet chilli sauce (with garlic)

Goong chup paeng thod /Prawn tempura ( 3 stk) (G, SK)

Frityrstekt innbakte kongereker – serveres m/søt chilisaus og salat

Deep fried marinated prawns in light batter – served with salad and sweet chilli sauce

Satay ( 2 stk) (P)

Stekt marinert kylling i satay krydder serveres m/ peanøttsaus og salat (med hvitløk)

Marinated skewers of chicken – served with salad and peanut sauce (with garlic)

Thai Suppe / Thai Soups

8. Tom kha gai GF

Syrlig kyllingsuppe m/kokosmelk, galanga, koriander, sitrongress, limeblader, sjampinjong, løk, tomater og limejuice

Thai coconutmilk soup with lemongrass, lime leaves, galanga and chicken

Kr. 160,-
9. Tom yum goong GF

Syrlig kongereke suppe m/galanga, koriander, sitrongress, limeblader, sjampinjong, løk, tomater og limejuice Classic

Thai style hot and sour prawn soup

Kr. 160,-

Thai Salat / Thai Salad

10. Yum Neua (SL, F) GF

Thai biff salat m/chili, selleri, koriander, løk, tomater og lime (med hvitløk)

Thai hot & sour grilled beef salad (with garlic)

Kr. 210,-
11. Yum Talay (SL, F, SK, B) GF

Sjømat salat m/chili, selleri, koriander, løk, tomater og lime (med hvitløk)

Thai hot & sour mixed seafood salad (with garlic)

Kr. 260,-

Wokretter / Wok dishes

Serveres med ris / Served with rice


PHAD PONG GAREE (KARRI SAUS / CURRY SAUCE) GF

Med gul karripulver, gulrot, løk, selleri, paprika, hvitløk og babymais.

Fried with yellow curry powder, carrot, onion, celery, paprika, garlic and baby corn.

Nr. 12 Kylling/Chicken (SL)
Kr. 240,-
Nr. 26 Biff/Beef (SL)
Kr. 240,-
Nr. 64 Kongereke/Prawn (SL, SK)
Kr. 250,-

THOD KA TIEAM PRIK THAI (HVITLØK SAUS / GARLIC SAUCE)

Stekt med hvitløk, koriander, pepper og salat

Fried with garlic, coriander pepper and salad

Nr. 13 Kylling/Chicken (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 58 Kongereke/Prawn (G, S, SK)
Kr. 250,-


PHAD PRIK SOD (CHILLI SAUS / CHILLI SAUCE)

Stekt med chili, løk, paprika, purreløk, champignon, hvitløk og baby mais

Fried with chilli, onion, paprika, leek, champignon, garlic and baby corn

Nr. 14 Kylling/Chicken (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 41 Svinekjøtt/Pork (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 59 Kongereke/Prawn (G, S, SK)
Kr. 250,-


PHAD MET MA-MUANG

Stekt med cashew nøtter, gulrot, løk, paprika, purreløk, stekt chili og chilli paste

Fried with cashew nuts, carrot, onion, paprika, fried chilli and chillipaste

Nr. 15 Kylling/Chicken (G, S, N)
Kr. 240,-
Nr. 57 Skalldyr/Seafood (G, S ,N)
Kr. 250,-

PHAD KHING

Stekt med bønnepaste, ingefær, løk, purreløk, sjampinjong, paprika,
baby mais og chili

Fried with beanpaste, ginger, onion, leek, champignon, paprika, baby corn and chilli

Nr. 16 Kylling/Chicken (G)
Kr. 240,-
Nr. 29 Biff/Beef (G)
Kr. 240,-
Nr. 38 Svinekjøtt/Pork (G)
Kr. 240,-

PHAD PREIOW WAN (SØT-SUR SAUS / SWEET & SOUR SAUCE) GF

Stekt med tomater, agurk, løk, gulrot, ananas, baby mais og paprika

Fried with tomato, cucumber, onion, carrot, pinaple, baby corn and paprika

Nr. 17 Kylling/Chicken
Kr. 240,-
Nr. 37 Svinekjøtt/Pork
Kr. 240,-
Nr. 61 Kongereke/Prawn (SK)
Kr. 250,-

PHAD NAM MAN HOI (ØSTERSSAUS / OYSTERSAUCE)

Stekt med gulrot, brokkoli, babymais, champignon, kinakål løk og hvitløk

Fried with carrot, broccoli, baby corn champingnong, chinese cabage, onion and garlic

Nr. 18 Kylling/Chicken (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 28 Biff/Beef (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 39 Svinekjøtt/Pork (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 60 Kongereke/Prawn (G, S, SK)
Kr. 250,-
Nr. 82 Vegetar/Vegetarian (G, S)
Kr. 220,-

PHAD PRIK GAENG DAENG (RØD KARRISAUS UTEN KOKKOSMELK / RED CURRY SAUCE WITOUT COCONUT MILK) GF

Stekt med rød karri paste, bambusskudd, langbønne, aubergine, små aubergine, lime blader, chilli,paprika, hvitløk og søt basilikum

Fried with red curry paste, bambooshoots, longbean, eggplant, small eggplant, lime leafs, chilli, paprika, garlic and sweet basil

Nr. 19 Kylling/Chicken
Kr. 240,-
Nr. 32 Biff/Beef
Kr. 240,-
Nr. 42 Svinekjøtt/Pork
Kr. 240,-
Nr. 53 Fisk/Fish
Kr. 260,-
Nr. 65 Kongereke/Prawn
Kr. 250,-

PHAD GRAPRAOW

Stekt med hvitløk, chili, hot basilikum, løk, babymais, champignon, paprika og langbønne

Fried with garlic, chilli, hot basil, onion, baby corn, champignon, paprika and longbeen

Nr. 20 Kylling/Chicken (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 30 Biff/Beef (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 43 Svinekjøtt/Pork (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 50 And/Duck (G, S)
Kr. 270,-
Nr. 56 Skalldyr/Seafood (G, S, SK, B)
Kr. 250,-
Nr. 62 Kongereke/Prawn (G, S, SK)
Kr. 250,-

PHAD CHA

Stekt med bambusskudd, langbønne, aubergine, paprika, champignon,
små aubergine, lime blader, chilli, løk, babymais, hvitløk,
fersk pepper, grachai og hot basilikum

Fried with bamboo shoots, longbean, eggplant, paprika, champignon, small eggplant,
lime leafs, chilli, onion, baby corn, garlic, fresh pepper, grachai
and hot basil

Nr. 21 Kylling/Chicken (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 31 Biff/Beef (G, S)
Kr. 230,-
Nr. 44 Svinekjøtt/Pork (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 54  Fisk/Fish (G, S)
Kr. 250,-
Nr. 55  Skalldyr/Seafood (G, S)
Kr. 250,-
Nr. 63  Kongereke/Prawns (G, S)
Kr. 250,-

THAI PEPPER BIFF

Stekt med sort pepper saus, løk, bambusskudd, brokkoli, paprika, purreløk, gulrot og sopp

Fried with black pepper sauce, onion, bamboo shoot, broccoli, paprika, leek, carrot and mushroom

Nr. 27 Biff/Beef (G, S)
Kr. 240,-

SATAY

Stekt marinert kylling i Peanøtt saus og salat (med hvitløk)

Fried marinated chicken in peanut sauce and salad (with garlic)

Nr. 40 Kylling/Chicken (P)
Kr. 240,-

Karriretter

Serveres med ris / Served with rice

GAENG KIEOW WAN (GRØNN KARRI M/KOKOSMELK / GREEN CURRY W/COCONUTMILK) GF

Kokt i kokosmelk med grønn karri paste, bambusskud, lime blader, paprika, hvitløk, chili, aubergine, små aubergine, langbøne og søt basilikum

Boiled in coconutmilk with green curry paste, bamboo shoot, lime leaf, paprika, garlic, chilli, eggplant, small eggplant, longbean and sweet basil

Nr. 22 Kylling/Chicken (F)
Kr. 240,-
Nr. 33 Biff/Beef (F)
Kr. 240,-
Nr. 47 Svinekjøtt/Pork (F)
Kr. 240,-
Nr. 66 Kongereke/Prawn (F, SK)
Kr. 250,-
Nr. 83 Vegetar/Vegetarian
Kr. 220,-

GAENG PED (RØD KARRI M/KOKOSMELK / RED CURRY W/COCONUTMILK) GF

Kokt i kokosmelk med rød karri paste, bambusskud, lime blader, paprika, chili, aubergine, små aubergine, langbøne og søt basilikum (med hvitløk)

Boiled in coconutmilk with red curry paste, bamboo shoot, lime leaf, paprika, chilli, eggplant, small eggplant, longbean and sweet basil (with garlic)

Nr. 23 Kylling/Chicken (F)
Kr. 240,-
Nr. 34 Biff/Beef (F)
Kr. 240,-
Nr. 46 Svinekjøtt/Pork (F)
Kr. 240,-
Nr. 51 And/Duck (F)
Kr. 270,-
Nr. 67 Kongereke/Prawn (F, SK)
Kr. 250,-
Nr. 84 Vegetar/Vegetarian
Kr. 220,-


GAENG PANAENG (PANAENG KARRI M/KOKOSMELK / PANAENG CURRY W/COCONUTMILK) GF

Kokt i kokos melkmed panaeng karri paste, lime blader, chili og langbønne (med hvitløk)

Boiled in coconutmilk with panaeng curry paste, lime leaf, chilli, and longbean (with garlic)

Nr. 24 Kylling/Chicken (F)
Kr. 240,-
Nr. 35 Biff/Beef (F)
Kr. 240,-
Nr. 48 Svinekjøtt/Pork (F)
Kr. 240,-
Nr. 68 Kongereke/Prawn (F, SK)
Kr. 250,-

GAENG GAREE (GUL KARRI M/KOKOSMELK / YELOW CURRY W/COCONUTMILK) GF

Kokt i kokosmelk med gul karri paste, gulrot, løk paprika og babymais (med hvitløk)

Boiled in coconutmilk with yellow curry paste, carrot, onion, paprika and baby corn (with garlic)

Nr. 25 Kylling/Chicken
Kr. 240,-
Nr. 36 Biff/Beef
Kr. 240,-
Nr. 69 Kongereke/Prawn (SK)
Kr. 250,-


GAENG KUA (KARRI MED KOKOSMELK OG THAI FRUKT/CURRY WITH COCONUTMILK AND THAI FRUIT)

Kokt i kokosmelk med gaeng kua paste, løk, gulrot, ananas, babymais og rambutan

Boiled in coconutmilk with gaeng kua paste, onionm carrot, pineaple, baby corn and rambutan

Nr. 45 Svinekjøtt/Pork
Kr. 240,-

Nudler / Noodles


PHAD THAI GF

Stekte risnudler med egg, tofu, rødløk, salt reddik, kål, bønnespirer, og kinesisk purre i phadthai saus.

Serveres med lime og knuste peanøtter Stir fried rice noodles with egg, tofu, red onion, salt radish, cabbage, chinese leek and bean sprouts in Phadthai sauce. Served with lime and crushed peanuts

Nr. 74 Kylling/Chicken (E, P, S)
Kr. 240,-
Nr. 75 Kongereke/Prawn (E, P, S)
Kr. 250,-
Nr. 85 Vegetar/Vegetarian (E, P, S)
Kr. 220,-

PHAD SI-EW

Stekte risnudler med egg, brokkoli, babymais og gulrot i soyasaus

Stir fried rice noodles with egg, broccoli, baby corn and carrot in soya sauce

Nr. 76 Kylling/Chicken (E, S)
Kr. 240,-
Nr. 87 Vegetar/Vegetarian (E, S)
Kr. 220,-

PHAD KEE MAO

Stekte hvetenudler med chili, hvitløk, hot basilikum, løk, paprika, babymais, champignon og langbønne

Stir fried noodles with chilli, garlic hot basil, onion, paprika, baby corn, champignon and longbean

Nr. 77 Kylling/Chicken (G, S)
Kr. 240,-

PHAD YUM YUM


Stekte hvetenudler med gulrot, purreløk, babymais og kinakål

Stir fried noodles with carrot, leek, baby corn and chinese cabbage

Nr. 78 Kylling/Chicken (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 81 Vegetar/Vegetarian (G, S)
Kr. 220,-

Stekt ris / Fried rice

KAO PHAD

Stekte ris med løk, ananas, tomater, purreløk, gulrot og egg

Fried rice with onion, pineaple, tomoto, leek, carrot and egg

Nr. 70 Kylling/Chicken (E, S)
Kr. 240,-
Nr. 71 Kongereke/Prawn (E, S, SK)
Kr. 250,-
Nr. 86 Vegetar/Vegetarian (E, S)
Kr. 220,-


KAO PHAD GRAPRAOW

Stekt ris med hvitløk, chili, hot basilikum, løk, babymais og langbønne

Fried rice with garlic, chilli, hot basil leaves, onion, baby corn and longbean

Nr. 72 Kylling/Chicken (G, S)
Kr. 240,-
Nr. 73 Kongereke/Prawn (G, S, SK)
Kr. 250,-

Barnemeny / Children’s menu

88. Våruller m/ris og salat (2stk) (G, S) (Med hvit løk)

Thai spring rolls with rice and salads

Kr. 135,-

89. Frityrstekt innbakt kylling m/ris og salat (G, S)

Deep fried chicken with rice and salads

Kr. 135,-

90. Stekt ris m/ kylling og grønnsaker (E,G,S)

Fried rice with chicken and vegetables

Kr. 135,-

91. Stekt hvetenudler m/ kylling, gulrot, babymais, purreløk og kinakål (G, S)

Stir fired noodles with chicken, carrot, baby corn, leek and chinese cabbage

kr. 135,-

92. Pølse m/ pommes frittes (M)

Sausage with French fries

Kr. 135,-

Dessert / Desert

93. Frityrstekt banan med vaniljeis (hvete)

Deep fried banana with vanilla ice cream

Kr. 130,-

94. Vanilje is med thai frukter

Vanilla ice cream with Thai fruits

Kr. 130,-

80. Varme bringebær med vanilje is

Hot raspberries with vanilla ice cream

Kr. 130,-

Tilleggsbestilling / Extra order

401. Ekstra Ris

Extra Rice

Kr. 50,-

404. Ekstra kjøtt

Extra meat

Kr. 60,-

405. Ekstra Nudler (Ris nudler)

Extra Noodles (Rice noodles)

Kr. 65,-

406. Ekstra Stekt ris med egg (E, S)

Extra Fried rice with egg

Kr. 70,-

407. Ekstra saus

Extra sauce

Kr. 70,-

408. Ekstra Grønnsaker

Extra Vegetables

Kr. 50,-

409. Ekstra cashew nøtter (N) GF

Extra cashew nut

kr. 45,-

410. Pommes frites GF

Extra cashew nut

Kr. 60,-

421. Ekstra egg GF

Extra egg

Kr. 25,-

Allergener

Allergener

G = Gluten (hvetemel, oystersaus, soyasaus)
SF = Sesamfrø
N = Nøtter (cashewnøtt)
SK = Skalldyr (scampi, reker)
E = Egg
S = Soya (tofu, soyabønner, soyasaus)
SU = Sulfitter
F = Fisk (fisk, fisksaus)
SN = Sennep
M = Melk
SL = Selleri
P = Peanøtter
B = Bløtdyr (blåskjell)
L = Lupin

GF = Glutenfri